Aquests dies a l'aula estem acabant de perfilar els últims preparatius, sobretot, els que fan referència als primers àpats. També hem compartit dubtes, neguits, propostes, idees i... alegries!
SOBRE
LA MOTXILLA:
- Cal ajustar-la bé al cos amb les cintes i que ens la sentim còmoda, ja que serem “amigues inseparables” durant els 8 dies que caminem.
- Les sabatilles que portem de descans, que quedin a la part de dalt. És el primer que fem quan arribem als albergs, canviar-nos el calçat.
- No hem de portar coses per si de cas, ben al contrari, hem d’anar amb allò imprescindible, és un bon aprenentatge experimentar què és allò bàsic.
- Imprescindible capelina, (la capelina ens tapa a nosaltres i a la motxilla) o cangur o similar i cobra motxilla.
SOBRE
EL MENJAR DEL PRIMER DIA:
DINAR:
A casa ja haurem fet un bon esmorzar, i cal
portar el dinar d’aquest primer dia de viatge. És aconsellable portar el dinar
tant si és entrepà com si és de carmanyola en un recipient que després puguem
fer desaparèixer. No caldrà berenar perquè ja dinem tard. I tot el que fem
servir de pica-pica el que ens farà és tenir més set.
SOPAR:
Els mateixos consells que pel dinar. Tant si
és entrepà com carmanyola, que puguem fer desaparèixer el recipient ... envàs o similar. No hi ha possibilitat
d’escalfar.
ESMORZAR:
A la carmanyola que cal portar a la motxilla
podem posar o bé fruits secs, o galetes... o barretes de cereals... per
esmorzar el primer dia.
Aquesta carmanyola és versàtil, ens ha de
servir per moltes coses.
Tot i que ja haureu
rebut la primera paga, a l’hora que marxem les botigues no són obertes, i
mentre caminem... aquest dia no hi ha massa opcions.
És a partir d’aquest
moment, després d’aquest esmorzar, que ja dependreu de la vostra gestió
econòmica.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.