domingo, 2 de junio de 2019

7a etapa: Atapuerca - Cardeñuela de Rio Pico

Avui ens hem despertat a les 7:30h una mica més tard que els altres dies perquè només havíem de fer 7km. Tot i així ens hem llevat d'hora perquè ens feien fora de l'alberg a les 8:00h. Tot seguit hem anat a comprar l'esmorzar, dinar i el berenar perquè a Cardeñuela de Rio Pico no hi ha cap botiga! Però, ens han explicat que el sopar i l'esmorzar de demà ens els preparen a l'alberg.

 Després, hem esmorzat a un parc i hem començat la caminada del dia! Hem sortit d'Atapuerca i hem fet una bona pujada per arribar dalt del cim d'una muntanya on hi havia una creu molt gran de fusta. Més o menys han sigut uns 3,8km. Allà hem estat descansant i jugant (uns a prehistòrics i a tribus, uns altres parlaven i uns altres buscaven i trobaven fòssils) fent temps perquè sinó arribaríem massa d'hora i l'alberg estaria tancat. Més tard, hem baixat tot el camí que ens quedava i quan ja estavem arribant, estavem molt cansants però hem sentit "HI HA PISCINA"! Ens hem instal•lat, dutxat (amb una dutxa d'hidromassatge molt xula) rentat roba a mà, dinat a l'ombreta i per fi ens hem banyat! Uns han fet Aquagym i les nenes jugaven amb els cabells mentre uns quants posaven vinagre als fòssils per descobrir si tenien calç i eren ossos o pedres. A la tarda, qui ha volgut ha pogut jugar a futbol i tots junts hem anat a vistar la casa del propietari de l'alberg on hem vist tots els animals que tenia (oques, gallines, pollets, gossets, anecs i  un gat). Ara a les 19:00h soparem i l'home ens ha dit que n'hi ha molt, així que no patiu famílies que estem ben alimentats!

Avui felicitem a la Fina, la mare de la Maria, per molts anys!

Bona nit i un petó molt molt molt gran! Us estimen els vostres peregrinos i peregrines que només els queda una etapa per arribar al nostre destí. 

Crònica: Júlia, Ian i Guiomar.
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.